م.آ
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام وعرض ادب .دکتر دختری 1 ساله دارم که هفته 36 بارداری باوزن 2 کیلو به علت مشکل لوپوس و دفع پروتیین که داشتم زود به دنیا امد از ابتدا تولد تا الان مشکل شیر خوردن داشت ومرتب شیر در گلو میپرید اوایل که حالت خفگی وسیاه شدن داشت که بیمارستان بستری شدوتمام ازمایشات لازم انجام شد از سر تا نوک انگشت پا بچه برسی شد و گفتند هیچ مشکلی ندارد وبه علت زود بدنیا امدن است ولی چون بهبود نداشت و نمیتوانست شیر بخورد به دکتر گوارش مراجعه کردم و علت را رفلاکس پنهان تشخیص دادند و دخترم به مدت 5 ماه گاواژ داشت و فقط با لوله شیر میدادم چون بلع خوبی نداشت البته مکیدن خوبی داشت هم شیشه میگرفت هم سینه که بعد دیگه اصلا سینه نگرفت فقط شیشه .و تمام داروهای رفلاکس داده شد نکسیوم و موتیلیوم و دایمتیکن و زانتاک و.....ولی اصلا خوب نبود حالاتهای خفگی را مرتب داشت بعداز گاواژ شیر رابا تشخیص پزشک با لعاب برنج ترکیب میکردم و میدادم کمتر در گلویش میپرید ولی حالتهای بالا زدن را بازم داشت تمام شیر خشکهای اپتامیل را امتحان کردیم حتی فورمولا و الکیر ونئو کید و....ولی اصلا تاثیری در بهبود رفلاکس نداشت دکتر من الان حدود 4 ماهی است دارو نمیدم چون پزشکش قطع کرد فقط امپرازول وشیر خشکش راببلاک ار میدم که تاثیری در بهبودی رفلاکسش داشت کمتر بالا میزنه ولی اگر یه مقدار شل باشه شیر در گلویش میپرد تنها شیری هست که ارمیس دخترم میخورد و تا حدی بهش جواب داده فقط مشکلم یبوست شدیده که داره.وقتی لاکتولور یا شربت انجیر میدم رفلاکسش هزار برابر میشه بالا میزنه بدجور .حتی غذاهای ملین درست میکنم تاثیری در بهبود یبوستش نداره در ضمن به علت وزن کمش دکتر براش مکمل پدیا شور تجویز کرده که روزی 1 پیمانه میدم.لطفا خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید .وزن فعلی دخترم 6کیلو و 800 هستش.

سلام یبوست نیز از علائم همراه ریفلاکس والرژیگ و ضعف عضلات داخلی سیستم گوارشی است دراین موارد لاکتولوز و انجیر نباید استفاده شود و فقط تحریک مقعدی مستقیم یا استفاده از سباف گلیسرین 1 گرمی روزی یک یا یک روز درمیان توصیه میشود
جهت کنترل برگشت شیر یا پریدندسیر در گلو نیز درصورتی که عکس رنگی مری تایید کرده باید مسکل فقط,ریفلاکس است درمان با قرص نکسیوم بکلوفن کمک کننده خواهد بود

با توجه به وزن تولد وزن فعلی کودک قابل قبول است و بعد از دو سالگی میتوان کوکتل های رشدی را برای کودک شروع کرد

🙏