ا.ف
عنوان :

مشاوره زیبایی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقت بخیر.من 53 سال سن دارم وازسن 30 سالگی تحت نظر خانم دکتر شمس بودم وسال91 یکبار پیش ایشون بوتاکس کردم . در سال 96 توسط دکتر نیلفروش زاده هایفو کردم متاسفانه صورتم نامتقارن شده .تا سال 97 سه بار هم RFکردم نتیجه این پوست افتاده و صورت نامتقارن شده .
چون تیروئید بدخیم داشتم حتی از بوتاکس هم ترس دارم !آقای دکتر سیروس مقدسی گفتن با شما مشورت کنم یه راه حل کم عارضه ولی موثر بگید . لطفا در صورت امکان خودتون منو ویزیت کنید.

اعظم جان سلام
بیشترین چیزی در چهره شما خودنمایی میکند و احتیاج به اصلاح دارد افتادگی در نیمه پایینی صورت و مقداری عدم تقارن است که تا حدود زیادی با میکرونیدلینگ طلا بهتر میشود در کنارش مزوتراپی هیالورونیک اسید یا پروفایلو برای باز گرداندن شادابی صورت
من ایران نیستم ولی پیشنهاد میکنم برای انجام امور با تعیین وقت قبلی نزد همکار خوبم خانم دکتر شهبازی با تعیین وقت قبلی به کلینیک بهروز مراجعه بفرمایید

🙏