ز.ق
عنوان :

ریزش مو و کک و مک

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام.من اختلال هورمونی و pco دارم.موهام به طرز شدیدی ریزش دارن و بسیار نازک هستند و ریشه موهام خیلی سست اند.ماینوکسیدیل و فیناستراید و سیپروترون هم استفاده میکنم.اما فقط در تنظیم پریود و کنترل جوش و چربی پوست و موهام تاثیر داشته.اما موهام کرکی شده.همه آزمایش ها رو انجام دادم.کمبود ویتامین ندارم.مساله فقط اختلال هورمونیه.حرارت کف سرم هم معمولا زیاده.نمیدونم ربطی داره یا نه؟اما شاید گفتنش کمکی کنه.حالا چکار کنم؟دیگه واقعا خسته شدم
اینم یادم رفت بنویسم.جدیدا روی گونه ام کک و مک های ریزی دارم.22 سالمه.از ضد آفتاب الارو استفاده میکنم.چکار کنم این لکه ها رفع بشن؟
حجم موهام کلا همینه.

دوست عزیز با توجه به اختلال هورمونی این وضعیت مو ها را میتوان انتظار داشت انجام مزوتراپی و پی ارپی میتواند تا حدودی به بهتر شدن وضعیت کمک بکند پیشنهاد میکنم با تعیین وقت قبلی نزد خانم دکتر شهبازی درکلینیک بهروز مراجعه داشته باشید 02122575757

در مورد کک و مک مصرف مداوم ضدافتاب در کنار سرم روشن کننده kojicol plus sesderma به صورت شب در میان کمک کننده است