ا.ف
عنوان :

معده و روده و مری

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام
بیمار 45 ساله. سابقه عمل آشالازی(حدودا 25 سال گذشته). علایم گیر کردن در انتهای مری و ابتدای معده و گاهی استفراغ. استفراغ همراه کمی خون بهمدت حدودا 4-5 ماه اخیر. گاهی درد زیاد معده. یبوست شدید.
پزشک خودشون گفتن چیزی نیست ولی خوب شدنی نیستن و باید دارو مصرف بشه تا از عوارض بعدی جلوگیری بشه. داروهای تجویزی: موتیدون10. فاموتیدین40. نورتریپتیلین10. نولپازا40.
با تشکر

بیمار چند سال دارند؟
اگر احساس گیر کزدن و برگشت غذا دارند، با وجود اندوسکپی نرمال باید مانومتری مری انجام شود

همونطور که عرض کردم 45ساله هستن
نظرتون رودرباره ازمایشها میشه بفرمایید؟

کرافی باریم در حد نرمال است ولی رد کننده عود اشالازی نیست

مهم نیست . ولی با توجه به علایم بیمار، تنها راه اثبات اشالازی، انجام High resolution Manometry است

علت عدم کارکرد روده مربوط به همین موارده؟

خیر، یبوست ربطی به اشالازی ندارد. بهتره ازمایش خون، بررسی تیرویید ... انجام شود. در صورتی که نرمال باشنداولین قدم مصرف بیشتر فیبر و بهد درمانهای دارویی هستند

بهتر ه ایشان توسط همکاران فوق تخصص گوارش ویزیت شوند

🙏