S.B
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقت بخیر خانم29ساله هستم که چندسالی ریزش مو دارم به علت pcoکه قبلا دارو استفاده کردم الان دکتر زنان دارو گفته نیاز ندارم ولی التهاب مری و عفونت دستگاه گوارش دارم دارو های امپرازول20 ودمپریدون10وکولومب135وکلیدینیوم سی استفاده میکنیم که یکماه پیش سرم حنا گرفتم و قرص فلوئوپرازین 1 حساسیت داشتم سرم آب مثل آب چرب خارج شد به طوری که کلا خیس بود و ورم صورت شدید که آمپول مختلف سیتروزین اینا خوردم خوب شدم ولی همچنان ریزش دارم و کف سرم کاملا خالی شده و جوش و شوره و خارش دارد خواهش میکنم راهنمایی نمایید میخوام ریزش قطع بشه و کمی پر کف سرم مشخص نباشه روشی جدید که معرفی میکنید جواب میدهد یا کاشت مو برای خانم ها؟

با سلام جهت شستشو سر از شامپو ضدشوره موی چرب اویدرم استفاده کنید روزی ده قطره از محلول بتامتازون و شبی ده قطره از محلول کلوتریمازول به کف سر

جهت پر شدن میتوانید در مرحله اول قبل از کاشت مزوتراپی و پی ارپی انجام بدهید

پیشنهاد میکنم جهت انجام امور و معاینه دقیق با تعیین وقت قبلی نزد خانم دکتر شهبازی در کلینیک بهروز مراجعه بفرمایید

🙏