و.ر
عنوان :

روزاسه و گال

متخصص پوست، مو و زیبایی
وحید

خانهلیست پزشکانمشاوره متنی رایگانرزرو ویزیت ویدئوییرزرو نوبت حضوریسوالات پزشکیدانلود اپلیکیشندرخواست پشتیبانی
درباره زوپتبلیغات در زوپمجوزهای شرعی و قانونیقوانین عضویت کاربران غیر پزشکقوانین عضویت مشاوران زوپمعرفی پزشک به زوپثبت نظر درباره زوپتمام پزشکان ایراندکتر آنلاینمطالب پزشکیاستان

مشاوره متنی

ویزیت ویدئویی

نوبت حضوری

 داشبوردسوالات من

×

دکتر پردیس ساسانی(مشاهده اطلاعات)متخصص پوست، مو و زیبایی

20 دی

سلام.دکتر من روزاسه داشتم از نوع دمودکس با کرم ایورمکتین خیلی خوب شده بود.تا اینکه به گال نروژی خیلی شدید مبتلا شد برای درمان گال دیر اقدام کردم حدود8 ماه بعداز مبتلا شدن.بعداز اینکه به گال نروژی مبتلا شدم تمام علائم روزاسه من به شدت عود کرد الان حدود 5 ماه از درمان گال میگذره ولی علائم روزاسه من اصلا خوب نشده .تو یه مقاله ای می خوندم گال می تواند باعث بدتر شدن سایر بیماری های پوستی موجود در بدن شود .

19:36

خصوصی شود

بیماری گال و روزاسه

1 ساعت پیش

وضعیت: منتظر پاسخ دکتر پردیس ساسانی

 پرداخت انجام شده

مشاهده پاسخ

بالا بردن اولویت پاسخدهی

جراحی اتوپلاستی و لی...

4 ماه پیش

وضعیت: بسته شده

 پرداخت انجام شده

مشاهده پاسخ

جراحی اتوپلاستی و لی...

4 ماه پیش

وضعیت: بسته شده

 پرداخت انجام شده

مشاهده پاسخ

جراحی اتوپلاستی و لی...

4 ماه پیش

وضعیت: بسته شده

 پرداخت انجام شده

مشاهده پاسخ

بیماری گال و روزاسه

4 ماه پیش

وضعیت: بسته شده

 پرداخت انجام شده

مشاهده پاسخ

پوست

2 سال پیش

وضعیت: بسته شده

 رایگان

مشاهده پاسخ

هنگام استفاده از زوپ سوال یا مشکلی دارید؟

support@getZoop.com

021*****91001

Zoop © 2020

استفاده از زوپ همانند مشاوره تلفنی یا تلگرامی با پزشکان هرگز جایگزین مراجعه حضوری به پزشک و معاینه فیزیکی نمی گردد و صرفاً به عنوان ابزار مکمل ویزیت حضوری جهت ارتقاء کیفیت تجربه درمان و آگاهی جامعه می باشد.
سلام.دکتر من روزاسه داشتم از نوع دمودکس با کرم ایورمکتین خیلی خوب شده بود.تا اینکه به گال نروژی خیلی شدید مبتلا شد برای درمان گال دیر اقدام کردم حدود8 ماه بعداز مبتلا شدن.بعداز اینکه به گال نروژی مبتلا شدم تمام علائم روزاسه من به شدت عود کرد الان حدود 5 ماه از درمان گال میگذره ولی علائم روزاسه من اصلا خوب نشده .تو یه مقاله ای می خوندم گال می تواند باعث بدتر شدن سایر بیماری های پوستی موجود در بدن شود .

بله
نیاز به درمان با ایورمکتین خوراکی است

🙏