ن.ا
عنوان :

دل درد

متخصص بیماری های کودکان
باسلام ووقت بخیر ،پسر 28 ماهه ای دارم با وزن 12 کیلو و700گرم که حساسیت به لاکتوز داره ونه ماه است که تحت درمان شماست .کلپروتکتین مدفوع 642 داشت که با حذف شیر از برنامه غذایش به 20رسید،حدود یک هفته است که بعداز هروعده غذایی که میخوره اظهار دل دردمیکنه وبلافاصله دفع دارد که به روزی 4بار هم میرسد وتقریبا شل است واین درحالیست که قبل ازاین دوروز درمیون دفع داشت ،آخرین بار10 آذر مترانیدازول خورده ایا دارو بهش بدم ؟بیشتراز 15 ماه است که وزنش بین 12 ونیم تا 12 ونهصد بالا پایین میشه ،برای وزن گیریش چی استفاده کنم ؟البته حدود سه ماه است که فولیک اسید یک درمیان میخورد،ایا لازم است که کلپروتکتین مدفوع مجددا چک شود،باتوجه به اینکه توی این یک هفته مدفوع پرحجم وبدبو دارد؟تست الرژی رو به پیوست ارسال میکنم لطفا چک کنید شیر وتخم مرغ وفندق رو از غذاش حذف کردم وبی ویتال میتونه باعث بیقراری واختلال عصبی بشه؟
دکتر ببخشید فراموش کردم عرض کنم ،مدفوع خلطی دارد

سلام جملات سو جذب و التهاب روده بدنبال واکنش لاکتوزی تا 5 سالگی بدنبال عفونت ویروسی,. دندان . مسافرت . استرس و ... محتمل است

در موارد حمله الکتاب و سو خوب
مترونیدازول برای دو هفته روزی دوبار 3 سی سی
کپسول کروون 10000 واحدی روزی دوبار یک سوم محتویات کپسول همراه غذای کودک تا 4 هفته
پروبیوتیک راننوفلور روزی یک بار 5 قطره
باید مصرف شود

بی,ویتال اثری در تشدید سو جذب ندارد

کلپروتکتین مدفوع سالی یک یا دوبار کافی خواهد بود در موارد توقف رشد بیش از 3 ماه یا علائم سو جذب بیش از دو ماه درمان با کورتن خوراکی و اتدوسکومی و نمونه برداری بافتی میتواند کمک کننده باشد

مدت زمان التهاب روده و واکنش های لاکتوزی بستگی به ندن زمانی که کودک شیردهی شده باشد و نی,آن کمبود آنزیم لاکتاز تا 5 سال باید مد نظر باشد