ف.ع
عنوان :

پرسش

متخصص بیماری های کودکان
باسلام،اقای دکتر برا پسرم شربت آیروفیکس و شربت مولتی ویتامین ویوا کیدس و کلسیوم اوستی کپ تهیه کردم لطفاا دوز مصرفیشو برا پسر 14ماهه من باوزن 8کیلو 200گرم بگین ممنون
روی شربت آیروفکس نوشته بالای سه سال هر روز 2نیم میلی، شما چه پیشنهادی برا پسر 14ماهه من دارین که وزنش کم هست بیشتر بدم یا کمتر؟؟ وزن کنونی 8کیلو 200گرم 14ماهه که سه ماه هست لبنیات حذف و سه ماهه شیرخشک نعوکیت بدون شیر مادر میخوره ورفلاکس پنهان داره رفلاکس الرژیک فقط بیقرار درشب
1)ایا تا پایان 2سال ادامه بدم شربت اهن و ویوا واوستی کپ را
2)اقای دکتر پسرم اب ریزش بینی داره تب نداره سرفه نداره یکم خس خس داره هروقت میبرم دکتر وقتی به گلوش کنار لوزش نگاه میکنه میگه دون دون های سفید تو گلوش هست ولی تو زبان یا دهانش دیده نمیشه میتوان گفت این دون دونها چی میتونن باشن اخه پسرم یادتون اگه باشع گفته بودم فقط تو شب بیقراره وبه خواب عمیق نمیره وتا صبح پستانکو میمکه وصدای مکیدنش نمیزاره ماهم بخوابیم وقتی هم از دهانش میگیریم سریع بیدار میشه وگریه میکنه
برا پسرم ریستور نوشته بودین ویکی هم پروتکسین بالانس معرفی کرده بود پیدا نکردم ایا نیازی به جایگزینی دارد ممنون میشم اگه جایگزینی داشته باشد برام معرفی کنین که درداروخانه ها باشن من شهرستانم
دست پای پسرم همیشه سرد هست وتو خواب روزانه عرق میکند درطول روز پرجنبجوش وباهوش هست فقط وقتی خوارش به صورت وچشم و سر به سراخش میاید کلافه میشود با سه ماه امپرازول و یک ماه نکسیوم و زادیتن و باکلفن تاثیری براش نکرد

سلام شربت ایروفیکس روزانه 2/5 سی سی
شربت مولتی روزانه 3 سی سی و کلسیوم روزانه 2/5 سی سی
تا زمانی که کودک به وزن 10 کیلو برسد کافی هستند و تا پایان دوسالگی باید ادامه یابد .

سوختگی و دانه های گلو از علائم ریفلاکس هستند و نشانه آلرژی در کودک و میتواند در دراز مدت تبدیل به سنگی شدن لوزه ها شود ولی این اتفاق بالای 4 سال شایع است
رعایت شرایط آلرژی و زادیتن میتواند کمک کننده باشد

پروبیوتیک مناسب,برای کودک همین ها هستند,ولی اگر نبود از قطره روتفلور و بایو لاکت هم میتوانید یک روز درمیان 5 قطره استفاد کنید