ر.س
عنوان :

سوال از مراجعه حضوری

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و وقت بخیر خدمت جناب دکتر
شنبه که خدمتتون مراجعه کردیم ،نکسیوم ،باکلفن ویتامین آپوویتال و د3رو تجویز نمودین فعلا تا جواب ازمایش کلپروتکتین رو هم برای شما ارسال نمایم .
حال چن سوال برایم ایجاد شده .
سوال:به دلیل اینکه فرمودین داروها ممکن است کمیاب شود و ما هم اصفهان بودیم از مولتی ویتامین سه تا خریدم که تاریخش تا 2020/02/28میباشد و الان متوجه شدم تا این تاریخ فقط یکی از ویتامین ها تمام میشود .
اگر امکان دارد یک ویتامین دیگر را هم معرفی نمایید تا در صورت اتمام ان یک عدد از برند دیگر بخرم چون دوتای ان تاریخش میگذرد .
سوال :روی بسته ویتامین ها نوشته از موقع باز کردن تا سه ماه در یخچال قابل نگهداریست ،یعنی ان دو عدد را اگر در تاریخ 2020/2/28که روز انقضایش است اگر باز کنیم تا سه ماه در یخچال قابل نگه داریست یا این مورد حتما باید در بازه ای باشد که دارو تاریخ دارد?
سوال:اپو ویتال را نوشته برای بالای 4سال ،کودک من دو ماهو نیم است اشکال ندارد?
سوال :فرمودین باکلفن را در صورت بیقراری به کودکم بدهم ،سوالم این است زمان خاصی و فاصله زمانی نباید بین دو بار دادن باشد?برای مثال اگر فرزندم امشب و فردا شب بیقراری کرد هر دو شب میتوانم به او بدهم ?
سوال:قرص نکسیم رو فرمودین 1/2 بعد از ظهریا 1/4ظهر و شب بدهم .من این دو روزدر اب حل کردم و با قاشق به او دادم .ولی خیلی به سختی میخورد و در گلویش خورده هایش مثل شن ریز گیر میکند .راهی هست که راحتتر بخورد?ایا حل کردندر شیر برای این دارو مشکل دارد?
سوال:یک طعم دهنده برای شیر پپتی فرمودین معرفی میکنین تا راحتتر شیر را بخورد .امکان دارد ان را مع،فی نمایید?
ممنون که همیشه صبورانه به سوالات ما پاسخ میدهید و به مادلگرمی میدهید که همیشه حضور دارید و جای نگرانی به دلیل دوری مسافت نیست

سلام از 1/5 سی,سی ویال سوکروز 24درصد برای شیرین کردن شیر میتوانید استفاده کنید اگر در دسترس,نداشتید از نبات سفید استفاده کنید

قطره های ویتامین بالای سه ماه اشکالی ندارد و 4 سال برای فروش بدون نسخه است و تا 3 تله بعد از تاریخ انقضا هم نیتوان اگر باز نشده باید استفاده کرد

مولتی های هانسال . ویوا . ماربنوکس. مایول و ویوا هم بدون لاکتوز هستند
ویتامین دی 3 مایول . اولترا . مهربونی و ترزیا هم بدون لاکتوز هستند

بکلوفن را اگر بیش از 5 روز پشت هم بخواهید بدهید باید برای قطع آن بتدریج و یک روز درمیان اقدام کنید در غیر اینصورت مشکلی ندارد
قرص نکسیوم طبق برگه راهنما با آب سیب داده میشود و بعد از خوراندن آن از آب جوشیده خنک برای بلع کانل دانه ها استفاده کنید