p.s
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقت بخیر آقای دکتر هفته پیش پسر 4ماهمو پیشتون آوردم گفتین رفلاکس داره شیر خودمم میخوره شربت رایتیدین دادید 12 ساعتی 1.5 سی سی ولی اصلا آروم نشده بازم ظهر وشبها درد داره شدید ممنون میشم راههنمایی کنید

سلام از قطره ایزی,کول 0 1 قطره و قرص بکلوفن 10 میل 1/8 شب و 1/8 صبح برای درد های کودک میتوانید استفاده کنید