پ.خ
عنوان :

سرماخوردگی

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر .پسرم یکسال و هشت روزه است. بیمار خود شماست. قبلا ریفلاکس داشته که درمان شده .الان تب داره و آبریزش بینی. تبش بین 37.7 تا 38.7 .من بهش استامینوفن میدم هر 4 ساعت یکبار ولی خیلی تغییر نکرده !؟؟ برای آبریزش بینی چیکار کنم ؟

سلام اگر تب شدید است هر 6 ساعت شربت بروفن 4 سی سی بدهید و شربت پلارژین کیدز هر 8 ساعت 3/5 سی سی

اقای دکتر آب پرتقال یا عسل میتونم بهش بدم ؟
🙏