م.ک
عنوان :

مشکل سیروز کبدی

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام  رحیم گمشادزهی هستم حدود چند ماهی میشه از ناحیه شکم درد شدیدی دارم و هنگام غذا خوردن تشدید میشود و همراه اون حالت تهو و استفراغ دارم کاهش وزن محسوس و تب و لرز خیلی شدید دارم به پزشک هم مراجعه کردم که بعد از انجام ازمایشات کامل تشخیص مشکل کبدی انجام شد،از ناحیه ناف هم چندوقت میشه خون مشاهده کردم.
مدارک ارسال شده آزمایشاتی هست که اخذ کردم
سوال من از محضر شما اینه که بیماری بنده رو تشخیص بدید و اگر راه درمانی هست بگید و دلیل بیماری چیه؟با توجه به آزمایشات زیادی ک گرفتم ایا نیاز به ازمایش جدیدی هست؟و چه اقدامی بکنم تا جلوی پیشرفت بیماری رو بکنم .ممنون میشم کمکم کنید

ازمایشات و سونوگرافی شما رویت شد که حاکی از نارسایی مزمن کبدی است

علایم شما از چه زمانی شروع شدند؟ در بررسی های اخیر متوجه نارسایی کبدی شدید؟

درد شکمی که در ناحیه فوقانی راست شکم بعد از غذا خوردن ایجاد میشود ممکن است بدلیل سنگهای صفراوی باشد که در سونوگرافی هم رویت شده است

علایم چند ساله شروع شده اما از کم به زیاد و اکنون ک خدمت شمام زیاد شده همونطور ک در شرح حال اولیه گفتم درد شکم هنگام خوردن چیزی و ورم همیشگی شکم و جدیدا خونی ک ار ناحیه ناف خارج میشه

در مورد دلیل نارسایی کبدی در ازمایشاتی که انجام شده ، دلیلی هنوژز مشخص نشده.
علاوه بر این ازمایشات بهتر از این مورد هم انجام شود اگر تا کنون انجام نشده

سونوگرافی داپلر رنگی وریدهای کبدی، پورت، طحالی و مزانتریک

و این ازمایش:
Alfa-FP

در نارسایی کبدی در این حد میتوان جلوی پیشرفت سریع بیماری را تا حدودی گرفت ولی امکان بازگشت کامل کبد به حالت طبیعی متاسفانه وجود ندارد

تشخیص شما درباره نوع بیماری و اینکه در چه مرحله ای هست چیه؟قابل درمان هست؟
ایا دچار سیروز کبدی شدم؟
حقیقتا میخام برای مشکلم به شهری ک امکاناتش از استان ما بیشتر باشه مراجعه کنم.( در زاهدان هستم ) میخام بدونم برای درمان برم یا پیوند؟!؟؟؟؟

بیماری شما براساس ازمایشات و سونوگرافی سیروز کبدی است. در علل سیروز کبدی بررسی شده ، هنوز علتی پیدا نشده است

متاسفانه در این مرحله فقط میتوان از پیشرفت سریع و ایجاد عوارض پیشگیری کرد و اسیب کبدی قابل برگشت نیست

پیشنهاد من این است که بطور منظم تحت نظر همکاران فوق تخصص گوارش باشید ، شما را بخوبی راهنمایی خواهند کرد

ینی ب گفته شما باید علت رو پیدا کنم با آزمایشاتی ک فرمودید و بعد با دارو جلوی پیشرفت سریع و ایجاد عواض رد بگیرم؟

علل مختلف را برای شما بررسی کردند که تاکنون علتی پیدا نکردند. حدود 20-30 درصد علتی برای سیروز کبدی پیدا نمیشود. بررسی های شما تقریبا کامل انجام شده است

در این مرحله میتوان مانع از عوارض بیماری مثل خونریزی واریس مری... شد که بسیار مهم هستند

ببخشید من سردرگمم آیا برای پیوند کبد برم جایی ک امکاناتش بیشتر باشه یا ن همینجا تحت نظر باشم؟ چیکار کنم اقای دکتر

فعلا تحت نظر فوق تخصص گوارش در شهرتون باشین.. زمانی که شرایط پبوند کبد را داشته باشید، به مراکز پیوند کبد در مشهد یا شیراز معرفی خواهید شد.

شرایطش چی هست؟

بر اساس جواب ازمایشات، شرایط بیمار و متغیرهای دیگر پزشک شما زمان مناسب را به شما خواهند گفت

🙏
بهرحال ممنون از وقتی ک گذاشتید،اما به جوابم نرسیدم.خدانگهدار