م.م
عنوان :

درد در کتف

متخصص ارتوپدی
با سلام و خسته نباشید.بنده 28 سال سن دارم ودوهفته است که کتف و دست سمت چپم درد میکنه وقتی بالا و پایین میبرم دستمو بیشتر درد میکنه دیشب تب و لرز شدید گرفتم شیاف استفاده کردم بهتر شدم ولی صبح گلو درد شدید و استخوان درد گرفتم و پشتم هم تیر میکشه به حدی که دردش قابل تحمل نیست .لطفا منو راهنمایی کنید که مشکلم چیست؟
نه فقط تیروئید دارم کم کاره اقای دکتر

همچنان درد استخوان و گلو درد رو دارین؟

بله اقای دکتر رفتم امروز دکتر عمومی گفتند انفولانزا گرفتم ولی درد کتفم و دست سمت چپم برای پیش از چند هفته است.
بنده فکر میکردم مرتبط به همه ولی اقای دکتر فرموندن که درد کتفم مربوط به اانفولازا نیست

به نظر من هم تنها با همین شرح حالی که شما میدین و بدون انجام معاینه ,به هم مربوط نیست این درد ها

2 هفته پیش که درد کتفتون شروع شد احیانا ضربه نخورده شونتون یا اینکه روی این دستتون افتاده باشین یا اینکه حرکت ورزشی ای رو انجام داده باشین؟

نه هیچ کدومش .یهیهو شروع به درد کرد
و شروح
اقای دکتر به نظر شما امکان داره از اعصاب یا استرس فکری باشه؟با گذر زمان بهبود پیدا کنه

ولی خوب لازمه یه ارتوپد شمارو معاینه کنه

چون ممکنه التهاب یا پارگی تاندون های سر شونه باشه ،اونوقت ام ار ای لازمه بکنید

🙏
از پاسختون ممنون اقای دکتر .در تمام مراحل زندگیتون موفق باشین.

امیدوارم هر چه زودتر خوب بشین

خیلی ممنون از شما