ز.ص
عنوان :

بی اشتهای

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر وقت بخیر.
آقای دکترمتین الان 3ماه و7روزش هست وزن تولد3.100بود.الان 5400. که رفلاکس پنهان داره.باتوجه به آزمایش هاش قرص نکسیوم.رانیتیدن.دمپریدن.صبح وشب داره میخوره.خیلی کم بی قراری هاش بهترشده ولی نه زیاد.
الان گلوش دردمیکنه سینه اصلادیگه توبیداری نمیگیره توی خواب نمی خوره.3روز اینجوری شده.
شیرخشک پپتی جورنیومیخوره اونم باقطره چکان باشیشه اصلا نمیتونه.قطره چکانم همش رو میریزه بیرون.کلا اصلانمیخوادچیزی بخوره .خواهش میکنم راهنمایی دقیق کنیدشهرستان هستم.برای شیرنخوردن.وگلو دردش چیکارکنم.شربت کلسیم نیازهست استفاده کنه؟؟
برای بازکردن بینی ازقطره سدیم کلریداستفاده میکنم همین خوب هست باتغیربدم ممنون راهنمایی کنید.

سلام نگرفتن سینه در بیداری از علائم شایع و قابل انتظار در ریفلاکس پنهان است. کودک با گرفتن سینه دچار بی قراری و سوزش مری میشود

شیردهی در محل تاریک و خنک و بیصدا
استفاده از شیرهای غنی شده اینفترینی یا شیرهای شیرین مانند گیگوز یا تروویتال میتواند کمک کننده باشد
با توجه به ادامه شیردهی از سینه و واکنش کودک به لاکتوز,شیر مادر بی قراری و اسپاسم مری در ماه 4 به بعد قابل انتظار خواد بود
قرص بکلوفن 10 میلی روزی,دوبار 1/8 قرص برای بی قراری و قطره لاکتاز ادونس یا ایزی کول 6 قطره همراه شیر مادر برای کاهش نفخ و کولیک کمک کننده خواهد بود
میتوانید بحای نکسیوم از شربت گاویسکون با رانیتیدین روزی دوبار 2 سی سی بدهید تا اشتهای کودک بهتر شود
از ابتدای ماه 5 امکان شروع تغذیه کمکی وجود خواهد داشت

بخور سرد و شربت زادیتن روزی دوبار 1 سی سی برای سوزش گلو بعد از 90 روزگی بلامانع است