س.س
عنوان :

ریفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشید.
آقای دکتر دختر 10ماهه ای دارم با وزن تولد 3.250 با قد 50 و دور سر33. تو سه ماهگی دچار ریفلاکس شد و با حساسیت شدید به پروتیین گاوی.به گفته شما آخر 4 ماه شیر خشک آپتامیل پپتی جونیور همراه با غذای کمکی شروع کردم.برتی ریفلاکس نکسیوم 20 هر 12 ساعت یک چهارم میدادم.که آخر 6 ماه خوب شده بود گفتید قطع کنم قرصو.الان که 10 ماهشه وزن 6.300 با دور سر42 قد 69.
دوباره ریفلاکسش شروع شده معده اش ترش میکنه میاد دهنش چندباری هم بالا اورده ولی کمتر. صورتشو خیلی میخاره.غذا نمیخوره از غذا زده شده و شیر هم به زور تو خواب بتونم بهش بدم 9 تا 120 تا.
الان دکتر بهش پودر اس امپرازول روزی یکبار دو سوم بسته صبحها بهش میدم.
قطره هایی که بهش دادن: vitabiotics immunace یک سی سی.
مولتی ویتامین vito kid بیست و پنج قطره.یک روز درمیان
6 قطره DHA یک روز درمیان.
وبرای حساسیتش prokid هفت قطره و قطره آهن irofix دو سی سی.

1.داروهاش با توضیحاتی که دادم مناسبه؟
2. وضعیت حساسیتش چطوره با آزمایشی که قبلا گرفته بودم و جدیدا؟بهتر شده؟
3.برا غذا خوردنش چیکار کنم به زور میخوره شیر هم کم میخوره؟

ممنون میشم اگه تک تک سوالامو جواب بدین.

سلام با توجه به نتیجه کلپروتکتین رژیم کودک مناسب بوده است
برای کنترل علائم ریفلاکس پودرازومپرازول 20 روزی دوبار نصف ساشه

واگر بی قراری یا علائم برگشت شیر و غذا دیده میشود بکلوفن 10 روزانه یک بار 1/4 قرص هم میتوانید بدهید

تغذیه کودک باید
بدون اجبار
غذای انگشتی
با فاصله حداقل سه ساعت بین شیر و غذا
متنوع
باشد

شربت زبنک پلاس ماربنوکس روزانه دو سی سی برای بهبود اشتها میتوانید بدهید

شیرهای ارگانیک مانند شیر هیچ و اینفترینی را برای افزایش رشد ابتدا با حجم کم و درصورت تحمل به میزان آزاد بجای شیر فعلی نیتواتبد امتحان کنید