ف.م
عنوان :

رفلاکس و حساسیت به پروتئین گاوی

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر دخترم حدود 22 ماهشه رفلاکس و حساسیت به پروتئین گاوی داره و سیب زمینی و برخی چیزهای دیگه ..ولی گاهی ناپرهیزی میکنه و مجبور میشم
مثلا در مهمانی شیرینی و کیک بدم بهش
.و رفلاکسش بیشتر شده چند سوال داشتم ممنونتون میشم پاسخ بدید میام مطب سوالاتمو فراموش میکنم
از بس گریه میکنه..

سوال 1 : بجز گاویسکون دارویی که بشه بدم و رفلاکسشو آروم کنه چی هست که کم ضرر باشه .رانیتیدین دیگه جواب نمیده .
میخوام عوارض نداشته باشه.ممنونم.
و دوزش چقدر باشه؟؟؟؟؟؟؟؟

سوال 2 :وقتی ناپرهیزی میکنه چه داروی ضد حساسیتی بدم که بیضرر تره...و چند سیسی چند بار در روز؟؟؟؟؟

سوال 3 :عذر میخوام این سوال همیشه ذهنمو درگیر میکنه که وقتی مثلا شیر گاو بخوره تا چند روز باید ضد حساسیت بهش بدم تا کامل برطرف کنه اون پروتئین رو ؟؟؟؟

سوال 4 : برای بچه ی 22 ماهه روزی چند سیسی آهن و مولتی ویتامین لازمه..جداگانه میدم بهش...

سوال 5 : ببخشید دخترم یک ماه پیش سرمای سختیخورد الان بازم سرما خورده میتونم از شربت سرفه ای که به ویروس از ماه پیش آلوده شده بدم یا باید یکی دیگه شربت بگیرم.؟
سوال6 :
ببخشید تورو خدا طولانی شد داروهای ضد اسید رو مرتب باید بدم تا حتی مثلا یکسال ؟

واقعا عذر میخوام طولانی شد...
ببخشید یه سوال مهم دیگه غذای دخترم و سه برابر کردم تقریبا چون قبلا اشتهاش کم بود ..ولی تپلی نمیشه انتظار داشتم خیلی نشون بده ..بنظرتون آزمایش سو جذب بدم؟چی بگم به آزمایشگاه.. ممنونم ازتون

سلام آزمایش سو جذب بهتر است در مواردی که توقف رشد دارد انجام شود
کلپروتکتین مدفوع و اسیدیته و چربی مدفوع و غذای هضم نشده

از پودر نکسیوم ایرانی یا خارجی 10 میلی گرمی نصف ساشه روزانه یک تا دوبار بجای رانیتیدین و از شربت زادیتن یا ستریزین برای آلرژی برای دو هفته از شروع علائم استفاده کنید
دو هفته اثر ماده آلرژی زا در بدن خواهد بود

تا دو سالگی روزانه 6 سی سی آهن و مولتی ویتامین باید داده شود

از همان شربت قبلی در صورتی که تاریخ داشته باشد میتوان استفاده کرد