س.ب
عنوان :

درباره ریزش مو و هورمون ها

متخصص پوست، مو و زیبایی
ازمایش پرولاکتینم 22.2 بوده ولی پریودیم اون زمان که ازمایش دادم 10 روز عقب افتاده بود ولی الان اوکی شده سر تایم شده از 2 پیش .میخوام بدونم باعث ریزش مو میشه ؟؟تستسترون 0.39 و لری تستسترون 1.4 هست

سلام از نظر آزمایشهایی که ارسال کردید مشکل خاصی ندارید؟ریزش مو از کی شروع شده؟کمتر از 6 ماه هست یا بیشتر از 6 ماه

6 ماه هست احساس میکنم وسط سرم کمتر از بقیه جاها هست ولی وقتی سیستین ب 6 میخورم یکم خوب میشه ولی وقتی قطع میکنم دوباره شروع میشه .ممکنه ریزش مو هورمونی باشه؟؟ چون جلوی سرم هم کمتر شده

یک عکس واضح از نواحی ریزش بفرستید

از لحاظ عادت ماهیانه نه یه چند ماهی بود 10 روز عقب میوفتاد ولی از 2رماه پیش اوکی شده .

در ریزش موهای هورمونی کم پشت شدن جلوی سر را داریم بخصوص اگر پریود نامرتب و موهای زاید ناحیه صورت را داشته باشید ولی گاهی اوقات بدنبال فقر آهن شدید،اختلالات تیرویید ، رژیم های نامناسب و.... هم ریزش موی شدید را داریم. بنظر من یک چک آپ کامل نیاز دارید و درمان طولانی مدت حداقل بمدت یکسال زیر نظر متخصص تا شرایط بهتر بشه. با یک نسخه و به صورت غیرحضوری درمان ریزش مو امکانپذیر نیست

اینم ازمایش های خونی هست که اون تایم گرفتم

بغیر از ذخیره آهن بقیه موارد لازم چک شده. کمبود ویتامین دی دارید که حتما باید اصلاح بشه. ferritin هم نشانه ذخیره آهن بدن هست چک کنید. اهواز متخصصین پوست خیلی خوبی داره که میتونید درمان را پیگیری کنید

🙏