س.م
عنوان :

دفعات کارکردن شکم کودک

متخصص بیماری های کودکان
باسلام من هفته قبل درخصوص کمبود وزن و قد کودک 16 ماهه از جنابعالی سوال پرسیدم و پاسخ دادید لکن فراموش کردم مطرح کنم که دختر 16 ماهه من که 9کیلو وزن دارد روزی 4تا 5 بار به صورت طبیعی شکمش کار می کند درحالیکه اسهال ندارد آیا این مشکل تلقی می شود ؟ و اینکه خواب کودک در شب تنظیم نیست زودتر از 1شب نمی خوابد و صبح تا 11 اغلب خواب است .

سلام بله اگر سابقه آلرژی به لاکتوز یا ریفلاکس پنهان داشته باشد یا از سینه مادر تغذیه میکند احتمال سو خوب و اختلال رشد وجود خواهد داشت
آزمایشات مدفوع برای کلپروتکتین و اسیدیته و چربی مدفوع و غذای هضم نشده برای تشخیص سو جذب و آزمایشات هورمون رشد انسولینی و پایه و سی پپتید برای اختلال رشد کمک کننده خواهد بود

درصورت تایید سو جذب
قطع شیر دهی و درمان سو جذب کمک کننده خواهد بود

🙏