ف.م
عنوان :

سوال

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر عذر میخوام نفرمودید پودر نکشیدم رو چند وقت باید بدم بهش ..
و میزان سیتریزین رو هم نفرمودید چند سیسی در روز بدم...
این ازمایشو قبلا داده بودم نتیجش مورد قبولتونه؟تفسیرش
سوال اولم پودر نکسیوم بود بد تایپ شده
من نمیدونستم باید روزی 6 سیسی آهن و 6 سیسی قطره ویتامین بدم از پارسال که 4 ماهش بود تا الان 1 سیسی میدادم ...نگران شدم .آقای دکتر من همون قطره کوچیک های آهن و مولتی رو که جداگانه می خریدم بدم ...یا سانستول یا چیز دیگه ای باید بدم که حالت شربت باشه؟
و چه دوزی
متشکرم ازتون
اقای دکتر داروخانه گفته معادل نکسیوم ایرانیش اینه که عکس شو فرستادم ولی نوشته امپرازول..بتظرتون اشتباه گرفتیم؟
اگر درسته چه دوزی ازش بدم چون دوزش 20 میلی گرمه

سلام اگر قطره میدهید همان روزانه 1 سی سی و اگر شربت میدهید روزانه 5 تا 7 سی سی مثل شربت سانستول یا ویتاگلوبین

بله آزمایش تایید شده است و مشکل خاصی ندارد
ستریزین 2/5 سی سی شب ها
نکسیوم قرص 20 میلی روزی دو بار نصف قرص برای 6 تا 8 هفته

اگر هم پودر نکسیوم میدهید روزی دو بار نصف ساشه