ا.ک
عنوان :

لیزر موهای زائد بدن

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام و خسته نباشین حضور شما دکتر مستوفی زاده
سوالی داشتم در مورد لیزر.........آیا لیزر موهای زائد بدن (کل بدن) آیا مشکل یا عوارضی دارد یا خیر؟ شنیدم برخی از سموم بدن به وسیله رشد موهای زائد بدن از بین میرود آیا صحت دارد که اگه مو لیزر شود مشکلات کبدی به وجود میاید یا خیر؟ ممنون.

با سلام و پوزش از تاخیر در پاسخگویی

لیزر مو های زاید در حال حاضر بهترین روش از بین بردن مو های ناخواسته هست و هیچ گونه عارضه ای برای بدن نداره دفع سموم بدن از طریق مو و ایجاد مشکل کبدی برای بدن به هیچ وجه صحت نداره اینها همه ثابت شده هست لیزر فقط برای پوست می تونه عوارضی مثل لک و سوختگی به وجود بیاره اونهم در پوست های تیره یا خصوصا برنزه و بیشتر این خطر در مراکزی وجود داره که متخصص پوست حضور نداره و درجه لیزر توسط افراد ناوارد داده می شه

بی نهایت از شما سپاسگزارم دکتر مستوفی زاده
دکتر مستوفی عزیز شما میتونین یه مرکز معتبر لیزر برام معرفی کنین..........؟
تهران

من خودم لیزر موهای زاید انجام می دم می تونین با تلفن مطب تماس بگیرین 22238220-22688873-22688436و22697324

ممنون