ف.ح
عنوان :

التهاب روده

متخصص بیماری های کودکان
سلام گفتید ارشیا کلسیم،زینک، اسید فولیک بخورد وی مقدار مصرف زینک را مشخص نکردید؟ ضمنا میزان مصرف D3 را نیز تعیین نمایید؟ گفتید پروبیوتیک هفته ای 1 الی 2 بار و چون با پروبیوتیکها نفخ می کند ریستور را ارجح دانستیدولی ریستور در بازار نیست نوع دیگری را لطفا معرفی نمائید؟

سلام

شربت زبنک کودکان هفته ای سه بار هر بار 5 سی سی

دی 3,روزانه 400 تا 600,واحد که براساس نوع قطره با کپسول متفاوت خواهد بود

ری استور و اکتیو پروبیوتیک فور اور برای این کودکان مناسب است که درحال حاضر کمیاب هستند