ف.ع
عنوان :

رفلاکس نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
دخترم سه ماه و بیستو پنج روزشه رفلاکس داره .به رانیتیدیم و ازونیوم جواب نداد دکتر یوسفی واسش شیرخشک سمیلاک و فرص نکسیوم خارجی 20 هردوازده ساعت 2.5 سی سی نوشت باوجود گرفتن رژیم و دادن دارو دخترم هم ترش میکنه هم بالا میاره شیرم روزی سه چهار بار اونم تو خاب میخوره گاهی اوقات سینه رو میگیره بعد ی مک ولش میکنه واسه هنین بی اشتهاشده وزن کیری دخترم افتضاس خودمم رژیم بدون لبنیات و گوشت گاو گرفتم اما چای میخورم چکارکنم راستی ده روز درمان جدیدو شروع کردم خواهش میکنم کمکم کنید چون ناامیدشدم

پزشک دخترم فوق گوارش کودکانه منتها باتوجه به درمان دخترم مدام ترش میکنه و گاهی بالا میاره
اقای پطشک دخترم تهرانه وخودمون شهرستان واسه همین رفتن دوباره واسم سخته
ببخشیداقای دکتر