ن.ر
عنوان :

درد زیر سینه

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
گرفتگی قفسه سینه زیر سینه راست و معده یک گرفتگی شدید در سمت چپ قفسه سینه در دختر 19 ساله

درود بر شما ،بی زحمت بیشتر توضیح بدین،درد با استرس یا نفس کشیدن یا جابجا شدن بیشتر میشه یا نه و اینکه درد چقدر طول میکشه؟ و ایا با ورزش کردن درد بیشتر. میشه یا نه و اینکه بیماری خاصی دارید یا نه

درود جناب دکتر
با دراز کشیدن درد کمتر میشه با استرس بیشتر میشه درد حداقل نیم ساعت طول می کشه هنگام ورزش کردن بله درد بیشتر میشه
جناب دکتر دخترم 19 سالشه که این دردها رو داره دیروز گرفتگی و درد در زیر سینه چپ و بعد زیر سینه راست داشت درد و گرفتگی در قسمت قفسه سینه در قسمت بالای شکم درست زیر جناغ گاهی روی سینه
البته سونو سینه انجام دادیم که نرمال بود

سپاسگزارم

این کیفیت دردی که توضیح دادین شبیه درد قلبی نیست ،مصرف مسکن مانند ایبوپروفن و قرص پروپرانولول ده هر دوازده ساعت توصیه میکنم،در صورت تداوم درد انجام اکوکاردیوگرافی و نوار قلب توصیه میشه

بسیار سپاسگزارم
موفق باشید.