a.G
عنوان :

لیپوماتیک

متخصص پوست، مو و زیبایی
آیا عمل لیپوماتیک بدون عوارض و بی ضرر میباشد.آیا امکان بازگشت چربی وجود دارد؟

با سلام

در پزشکی هیچ کار بدون عارضه نداریم و لیپوماتیک هم استثنا نیست برای خارج کردن چربی ، لیپوماتیک عوارض کمتری نسبت به انواع دیگر لیپولیز داره. در دراز مدت در صورت ازدیاد کالری در یافتی احتمال بازگشت وجود داره که البته این احتمال کمه