ف.ق
عنوان :

درد سینه و تفسیر ماموگرافی و سونوگرافی

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
سلام.
مادر بنده 59ساله بدون سابقه کانسر پستان خانوادگی
جهت چکاپ ماموگرافی و سونوگرافی انجام دادند که در سونوگرافی سال قبل مشکلی نبوده اما امسال با درد در سینه سمت راست سمت زیربغل مجدد ماموگرافی و سونوگرافی انجام دادند که برای شما ارسال میکنم لطفا تفسیر کنید.
لازم به ذکر هست که هیچگونه تغییر ظاهری در سینه ها مشاهده نشده است.. از پاسخ دهی شما پیشاپیش کمال تشکر را دارم.

سلام
ماموگرافی مورد مشکوک ندارد و نرمال است،ولی در سونو نواحی کیستیک مطرح شده که جای نگرانی نیست و در این سن میتواند طبیعی باشد،فقط 6 ماه بعد باید سونو انجام دهد،چون این کیستها به مرور از بین میروند ،اگر پایدار ماند ی بزرگ شد ان موقع باید تخلیه شود و پاتولوژی بررسی شود.
در این سن ماموگرافی کافی است،و اگر مشکوک بود سونو درخواست میشود ،با وجود ماموگرافی نرمال ،علت انجام سونو را نمیدانم.

🙏