ف.ح
عنوان :

دارو تقویتی

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر خسته نباشی دخترم 19ماهشه مریض خودتون بود...وزنش 11400..بی اشتهاس نسبت به غذا ... درحال حاضر قطره اهن ایروفیکس وقطره بهداشت مولتی ویتامین بهش میدم... دکتر میتونم درکنار این دو ویتامین شربت ایمیونسم بهش بدم عصرا 5 سی سی... اگه نظرشخصی شما ویتامین جدیدی هست معرفی کنید ... ممنون میشم ...
اقای دکتر از شهریورم همش مریض بوده تاهمین الان البته دندون اسیابم دراورده این مدت 4تا ...

سلام شربت ایمونیس روزانه 5 سی سی بجای مولتی ویتامین بدهید و صبح ها 3 سی سی شربت پرومولیس مانند اکی پل یا بی اکسترا بدهید برای تقویت سیستم ایمنی

اگر هنوز شیر میدهید قطع کنید

واکسن پره ونار13 را بزنید