ن.ع
عنوان :

تغذیه

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر من مادر نورا علمداریان هستم دو روز پیش برای اولین بار اومدیم خدمتتون نورا مشکل رفلاکس داره شیرخشکش رو عوض کردید آپتامیل پپتی بهش دادید و شروع غذای کمکی ...روز اول باز تو خواب بهش دادم به جورابی خورد امروز اصلا از صبح تا حالا کلا 100 تا هم شیر نخورده مجبور شدم دو بار فرنی براش درست کردم انگار از طعم شیرخشکش خوشش نمی یاد و شیری هم که بالا می یاره خیلی آبکی هست بعضی مواقع هم به صورت جهشی هست ممنون میشم راهنمایی کنین ؟

بهتر است از شیرخشک اچ آ و یا پپتی جونیور بدهید اگر نخورد یا استفراغ داشت اطلاع دهید

سلام آقای دکتر اون روز اصلا نخورد  ولی فعلا داره می خوره خیلی ممنون

فعلاً همین شیرخشک را ادامه دهید