م.س
عنوان :

خور خور سینه

متخصص بیماری های کودکان
اقای دکتر تو سوال قبل از خور خور سینه بچه پرسیدم و کیپی بینی در چند روز اخیر

پسرم 8 ماهشه و از 40 روزگی استفراغ داشت تقریبا زیاد هم بود و به قولی همون رفلاکسه و همچنین خور خور سینش تقریبا از اواسط ابان ماه شروع شد یعنی 2 ماه و نیم پیش اوایل بسیار خفیف بود و گاهی اصلا نداشت ولی با ی سرما خوردگی بیشتر شد و بعد یک ماه از درمان دوباره تقریبا نا پدید شد خور خورش و الان اواخر کم بود ولی یهویی با ی تب دوباره عود کرد و شدتش زیاد شده ایندفعه و گفتم هم حساسیت تشخیص دادن دو متخصصی که من بردمش بچه رو

الان سوالی که من از شما دارم اینکه با توجه به سابقه رفلاکسش که تا قبل غذاخور شدنش هنوز استفراغش زیاد بود ولی حدود ی ماه میشه کمتر شد فقط گهگاهی کمی بالا میاره همونجا تو دهنش گم میشه خیلی کمه و اینکه ی مدت یک ماه رانیتیدین دادیم به بچه شایدم دو سه ماه میدادیم میتونه دلیل خور خورش رفلاکس باشه؟علائم دیگه ای که شاید مرتبط باشه اینکه سر بچه البته قبل اون داغ بود و جدبدا در دوران خور خور خیلی کمتر ولی زیاد پیش میاد که سرش عرق میکنه و خیسه
وقتی خور خور میکنه کمی سینش حالت ارتعاش پیدا میکنه الان که شدتش بیشتر شده
ایا حساسیت بچه به دلیل رفلاکسه ؟

ی دکتر هم که بردیم دلیل بی قراری های شدید بچه رو حساسیت غدایی معرفی کرد و گفت با غذا خوردن بهتر میشه بچه خیلی خیلی گریه میکرد و قطره ایزی کول دادن البته چندان جوابگو نبود و با گذشت زمان کمرنگ شد اون مدل گریش

الان من باید نگران باشم و خور خورشو جدی تر پیگیری کنم و دوباره دنبال برسی علائم رفلاکس باشم یا درمان حساسیت کافیه؟چون من تو ی مقاله خوندم کنترل نکردن رفلاکس یا رفلاکس مخفی باعث الرژی و یا خدای ناکرده اسم بچه میشه باعث نگرانیم شده
دو دوره اخیر زیاد شدن خور خور و تنفس از دهان که نمیتونست شیر بخوره و درست بخوابه که الان بهتر شد خدارو شکر که شروعش با ی تب بود و مصرف خشک کننده داره الان به نظرتون از چی میتونه باشه؟مرتبطه با الرژی ؟؟و یا رفلاکس؟

سوال دوم بچه کریستال داشت کلیش که در طولانی مدت با تجویز دکتر محلول مصرف میکرد و یکیش اب شد یکیش شد 1.2 میل که دو دوره اخیر اب نشد ولی به دلیل قرمزی زیاد پشت بچه و اذیت شدنش محلول رو قطع کردیم برای 1.2 میل پیشنهادتون چیه برای از بین بردنش ؟؟

خس خس سینه قطعا از عوارض ریفلاکس معده است

رعایت شرایط انتی ریفلاکس
وسایل خواب بدون پر و پشم و کرک
کنترل ریفلاکس با موتیلیوم روزی,دوبار 2 سی سی و اسپری بتادین بینی روزی دوبار 1 پاف

پرهیز از تماس با اسفند و عنبر النسا و دور سیگار و ....

واکسن پره ونار 13

مصرف ساشه سینگولر روزی نصف ساشه

برای جلوگیری از اسم کودکی کمک کننده خواهد بود

محلول بای,سیترا یا شول باعث تشدید ریفلاکس معده میشود و برای شن های کوچک از روزانه 1/4 قرص هیدروکلرتیازید بهتر است برای 6 تا 8 هفته استفاده کنید.