ص.ا
عنوان :

سلام

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام عرض ادب و احترام. قصد خرید شامپو رو.داشتم ولی موندم که شامپو سیستین ب 6 رو خریداری کنم یا شامپو اکوفان رو. ممنون میشم که راهنمایی کنید تا یکی رو خریداری کنم
یعنی الان برم داروخونه بگم اقای داروخونه فرق نمیکنه یکیش رو بده. خب اگه فرق نمیکرد که کارخونش تولید نمیکرد که میگفتن این که همونه. پس لابد یکیشون بهتره.

صادق خان کار شامپو زدودن الودگیها و چربیها و حفظ حالت و فرم ساقه موهاست.از این نظر شامپوها فرقی باهم ندارن .

از این وظیفه شامپو که بگذریم سایر مسایل(ضد ریزش،ویتامینه،تقویت کننده....) ادعا و تبلیغات است.

بنابراین شامپویی رو انتخاب کن که چربی کف سرت رو کنترل کنه و حالت موها رو حفظ کنه.بین سیستین ب6 و اکوفان و داروگر هم تفاوت چندانی وجود نداره.هر کدوم بهت میسازه همون بهترین شامپو هست