م.ع
عنوان :

اسهال

متخصص بیماری های کودکان
باسلام پسر 14ماهه دارم که حساسیت به لاکتوز داشت بعد ازمایش مشخص شد حساسیت برطرف شده، بعد یک هفته
که لبنیات و شیر خشک ببلاک رو دادم شکمشش شل کار کرد
مجدد ببلاک ال اف دادم و. لبنیات رو قطع کردم و شربت زینک و به مدت پنج روز روزی یکی ساشه. کیدی لاکت دادم
با این حال الان در روز سه نهایت چهار بار مدفوع میکنه بلکه کمتر، گاهی اوقات مدفوعش سفت میشه ولی اخرروز باز شکمش شل میشه
لطفاً مرا راهنمایی کنید

سلام
شربت مترونیدازول روزی دوبار تا دوهفته 3 سی سی هر 12 ساعت
قطره راننوفلور روزی یک بار 10 قطره
قرص اسید فولیک یک روز درمیان نصف قرص برای دو هفته
شیر و رژیم بدون لاکتوز

در صورت اسهال بیش از دو هفته یا مدفوع چرب کپسول کروون 10000 واحدی روزی دوبار یک سوم محتویات کپسول همراه غذای کودک تا سه هفته

توصیه میشود