ش.ر
عنوان :

استفراغ مکرر

متخصص بیماری های کودکان
باسلام اقای دکتر من امروز پسرم رو پیش دکتر متخصص اطفال بردم دسترسی به شما خیلی سخته نمیتونم موفق به اخذ نوبت نشدم امروز وزن پسرم 8700 بود تازه وارد ماه 6 شده دکتر تشخیص داد رفلاکس داره پودر اس امپرورازول داد و شیر خشک بیومیل ای ار لطفا راهنمایی کنید من چیکار کنم

سلام
رعایت شرایط انتی ریفلاکس. استفاده از اس انپرازول و شیر انتی ریفلاکس برای کنترل ریفلاکس معده در شیر خواران بالای 6 ماه موقر و کافی خواهد بود و نیاز به داروی دیگری نیست

🙏