s.n
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر
من به دلیل نامنظم بودن پریودهام 5.6 دوره قرص یاز خوردم الان یک ماهی میشه که قرص رو دیگه نمیخورم.الان دکتر برام قرص ال دی با دوتا آمپول پروژسترون تجویز کردن هنوز این دارو هارو استفاده نکردم.من الان دوهفته هست که موهای زاید صورتم خیلی زیاد شده .و وقتی آرایش میکنم یا آب به صورتم میخوره یا آفتاب به صورتم میخوره صورتم به شدت میسوزه.میخواستم ببینم این علایم به خاطر مصرف نکردن قرص هاست یا دلیل دیگه ای داره

سلام

موهای زاید به هورمونها مربوطه ولی سوزش صورت بعید میدونم ربطی داشته باشه

خیلی از پاسخگوییتون ممنونم آقای دکتر

برای سوزش صورتم کاری هست که بتونم انجام بدم؟چون با اینکه کرم ضد آفتاب میزنم ولی وقتی آفتاب به صورتم میخوره خیلی میسوزه به صورتیه که تو روز بیرون رفتن برام سخته

معاینه حتما لازمه

ولی اجالتا کرم الیدل روزی دوبار بزن

خیلی ممنونم از پاسخگوییتون

آقای دکتر من از کرم ضد آفتاب (rosa graf)شماره 38 استفاده میکنم و از محلول و کرم آب رسان و صابون کلارینس استفاده میکنم.آیا لازمه برای سوزش پوستم اینارو تغییر بدم یا نه؟در ضمن پوستمم چربه

ضد افتاب رو نه ولی مدتی از مرطوب کنتده aqaprecis uriageاستفاده کن

یک دنیا ازتون ممنونم آقای دکتر بابت پاسخگوییتون