م.ق
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام اقای دکتر خسته نباشید
ایا مصرف قرص فیناستراید برای خانمها ، جهت درمان ریزش مو مجاز هست؟
و چنانچه منع مصرف ندارد, دوز مصرفی طی شبانه روز چه مقداره؟؟
با تشکر
ضمنا من خانم هستم 39 ساله
حدود یکساله که ریزش مو دارم
ریزش موهام به صورت پراکنده در تمام ناحیه کف سرم هست
کلیه ازمایشات پزشکی رو انجام دادم
و به جز کمی فقر اهن مشکل دیگه ای نداشتم
در حال حاضر شبی یک عدد ففول زینک پلاس ویتامین سی ویتامین ب کمپلکس یوروویتال مصرف میکنم
همچنین از محلول موضعی ماینوکسیدیل 2% نیز هر شب استفاده میکنم
منتهی ریزش موها به طور کامل قطع نشده
ممنون میشم اگر راجع به مصرف قرص فیناستراید بفرمایید که ایا برای خانمها منع مصرف دارد یا خیر
و در صورتی که منع مصرف دارد, چه نوع قرصی را تجویز میکنید؟
با تشکر

سلام شب خوش
قرص فیناستراید برای درمان ریزش های هورمونی و ارثی در خانم ها استفاده میشه و منع مصرف نداره
به شرطی که دکتر تشخیص بده که نوع ریزش موی شما ریزش موی مردانه ارثی هست
و حتما این را خوب می دونید که قرص فیناستراید برای خانم باردار بسیار بسیار مضر هست
کسانی میتونن این قرص رو استفاده کنند که مجرد هستند و یا قصد بارداری فعلا ندارد

اقای دکتر عوارض جانبی احتمالی این قرص برای خانمها چیست?
چون ببینید من واقعا دیگه خسته شدم از ریزش مویی که تا به حال تمامی راه های درمان رو رفتمو متاسفانه جوابی نگرفتم
و من اگر بخوام مصرف این قرص فیناستراید رو شروع کنم, دستور مصرفشو لطف میکنید بفرمایید
و اخرین سوالم :
در صورت مصرف فیناستراید, ایا ریزش مو به طورکامل قطع خواهد شد ؟؟؟
با تشکر
واقعا شرمنده اقای دکتر میدونم که خارج از تایم اداری مزاحم شدم
فقط فراموش کردم بپرسم ازتون که چنانچه میفرمایید فیناستراید بدون معاینه حضوری پزشک برای خانمها منع مصرف دارد, بفرمایید که از چه داروی جایگزین من میتونم استفاده کنم که علاوه بر قطع کامل ریزش موهام, حداقل عوارض جانبی رو داشته باشه؟!!
با تشکر

توقع ندارید که ریزش مویی که به قول خودت همه راهارو رفتی و بهتر نشده با یک قرص از راه دور خوب بشه
فیناستراید اگر توسط پزشک متخصص تجویز بشه و زیر نظر او نباشه عوارض چندانی نداره به جز همون قضیه بارداری که گفتم
به نظرم فعلاً تا پیشه یک متخصص بری و در این باره تصمیم بگیرید قرص ریجن دایت روزی یکی بخور و شب ها محلول رینفولتیل مردانه بزن

اقای دکتر ریجن دایت دو دوره مصرف کردم و حقیقتا نتیجه چندان مثبتی عایدم نشد.
ضمن اینکه متاسفانه چون دو ماه گذشته در سانحه تصادف دچار شکستگی پا شدم, امکان اینکه بخوام به صورت حضوری ویزیت بشم رو ندارم. حداقل تا 40 روز اینده. بنا به توصیه پزشک ارتوپد.
در مجموع از راهنمایی شما خیلی ممنونم