ا.ب
عنوان :

خارش و شوره پوست سر

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام .عرض کنم مدتیه چند قسمت از پوست سرم مخصوصا بالای گوشها دچار خارش شده و پوسته پوسته میشه .البته بعد از حمام نسبتا خوب میشه .مدتیه کرم کلوبتازول مصرف میکنم ولی التهاب موقتا خوب میشه و اگه پماد رو نزنم باز همون قسمت ها خارش دارن.ممنون میشم کمک بفرمایید.واگه شامپوی خاصی معرفی کنید ممنون میشم

سلام.با توضیحاتی که دادین بیماری درماتیت سبوره دارین که یک بیماری مزمنه .بلید دایم درمانو مصرف کنید

لوسیون بتامتازون روزی 10قطره به ضایعات

لوسیون کلوتریمازول روزی 10قطره به ضایعات

شامپوی کتوکونازول 2درصد هفته ایی سه بار .کف 5دقیقه روی سر بمونه

🙏