ر.ع
عنوان :

بدخوابی

متخصص بیماری های کودکان
سلام و روزبخیر
من دوقلو دارم پسر الان5ماه و 29روزشونه.تغذیه با شیر خشک بیومیل ای آر و غذاشروع کردم براشون .یکی از پسرا خیلی بدخواب هست هر ربع و نیم ساعت بیدار میشه و گریه و نق نق میکنه.استینش رو میگیره جلو دهنش و دستشو گهگاه تو گوشش و دهنش هم میبره و بیقراره.چه مشکلی داره؟
در ضمن پسرم رفلاکس داره روزانه یک چهارم نکسیوم میدم بهش

سلام آلرژی. دندان. گرمای محیط . وسایل خواب دارای پر و پشم و کرک کاموا
ریفلاکس معده از علل بی خوابی یا ب خوابی شبانه هستند

رعایت شرایط مناسب دمایی و محل مناسب خواب
شربت زادیتن یا گاویسکون با هم یا به تنهایی هر شب 2 سی سی برای تنظیم اسید معده و بهبود خواب کمک کننده خواهد بود

🙏