ح.ق
عنوان :

سلام در این ECG چه نوع PVC شاهدیم؟

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
با سلام
دکتر بنده این ECG رو با ساعت هوشمند اپل گرفتم
اگر ممکنه بفرمایید نوع PVC ثبت شده در این ECG چیست و آیا PVC از نوع R on T شاهدیم؟
ممنون
دکتر عزیز لطفا بعد از پاسخ گفتگو رو قفل نکنید

با سلام
بله پی وی سی ها از نوع آر آن تی هست .ولی باید حتما هولتر 24 ساعته وصل بشه

اقای دکتر من قبلا این حالت واسم پیش میومد اما اغلب اوقات pvc ار ان تی نبود اما یه بار اینطور شد دیگ هم دچار PVC ابدا نشدم الان چند روزیه اینطور نشدم ایا با یکبار دچار این علامت ها شدن هم حصول بیماری است؟

سلام نه .پی وی سی میتونه عوامل زیادی داشته باشه .حتی شایعترین علت ایجادش میتونه استرس و اظطراب باشه .
با تعداد کمی از این پی وی سی ها نمیتونیم نایجه بگیریم که بیماری دارید .
توصیه میکنم اگر زیاد تکرار میشه و همراه با علایم آزار دهنده هست حتما یک هولتر 24 ساعته نوار قلب و انجام یک اکو برای بررسی ساختمان قلب و دریچه ها و فانکشن قلبی.
مصرف قرص پروپرانولول ده میلی هر 12 ساعت یا متورال نصف هر 12 ساعت یا قرص کنکور 2:5 یکبار در روز اگر علایم دارید میتونه به همراه یک آرام بخش خفیف مثل کلردیازپوکساید 5میلی باعث بهبود علایمتون بشه

ممنونم دکتر عزیز