س.و
عنوان :

گزگز کردن بازو و انگشتان دست چپ

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
باسلام.من آقا سن 31 سال دارم.به تازگی در ناحیه انگشتان دست چپ و بازویم احساس گزگز شدید میکنم.و موقعی هم که گردنم را کمی به سمت عقب میکشم احساس میکنم درد شدیدی از شانه چپم تا بازوی چپم میگیرد.علت این درد و گزگز بازویم میتواند ربطی به هم داشته باشد خانم دکتر؟.با تشکر

سلام یه ام اری ای مغز و نخاع با تزریق انجام بدین که برای رد دیسک و سایر مسائل،سه انگشت اول دست خواب نمیره؟

تمام انگشت هام خواب میره خانم دکتر
از طرف چپ شانه هم انگار یه تاندوم چیزی میگیره می کشه و درد داره
🙏

نوار عصب هم کمک میکنه هم برای تشخیص چسبندگی عصب و هم دیسک