ع.م
عنوان :

سرفه

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر.
دخترم 2 ماه و 17 روزشه . بیشتر شیر خودمو میخوره در کنارش شیر خشک ببلاک ar .
سه شنبه آوردمش مطبتون . سرفه میکرد با ببنیشم کیپ میشد. معاینه کردید گفتید گلوش چرک نداره اصلا شاید آلرژی باشه شاید شروع سرماخوردگی شایدم بخاطر رفلاکس ؛ بهش زادیتن ظهر و شب یک سی سی و قطره بینی coldamaris pro دادید . الان دو روزه بهتر نشده . گفتید اگه خوب نشد سرفه هاش قطاری بود مثلا 20 تا وچشماش غی کرد بزنگید بگم چه آنتی بیوتیک بدید.
هنوز داره سرفه میکنه الان 2 روزه شاید 7 تا پشت سر هم گاهی هم عطسه ولی چشماش غی نکرده
من مطمئن نیستم گلوش چرک داره یا نه ؟ الان باید چکار کنم ؟؟ امروزم مطب نیستید .چون نوزاد نمیدونم آنتی بیوتیک بدم یا نه و اینکه چه نوعی یا اینکه اصلا نیازی داره یا نه//
دخترم رفلاکس هم داره قرص نکسیوم با موتیلیوم میخوره.
میشه راهنمایی کنید لطفا

سلام شربت زیتروماکس 200. روز اول 2/5 سی سی و روزهای بعد 1/5 سی سی بدهید روزی بک بار با شکم خالی و سایر داروها را هم ادامه دهید

ممنون آقای دکتر . متاسفانه هرجا تماس میگیرم زیتروماکس 300 رو دارن . بخرم 300 ؟؟ اگر اره که بی زحمت دوز مصرف اینم بگید و اینکه چند روز باید مصرف بشه.
سوال بعدی اینکه قطره coldamaris pro و زادیتن هم همچنان مصرف کنه؟
توروخدا جواب بدید . میخام زودتر تهیه کنم . ممنونم

داروهای قبل را ادامه دهید و زیتروهم دوز300 همان مقدار 200 بدهید فرقی نمیکند به مدت 5 روز

🙏
آقای دکتر از دیشب هی داغ میشه . چند بار پاشویش کردم. امروز صبح با تب سنج دیجیتالی از طریق زیربغل37.1 بود . زیتروماکسشم دیشب دادم خورد همون 2.5 سی سی. زادیتن و قطره بینیشم ک استفاده میکنم. خیلی میترسم تبش بالا نره . سرفه هم زیاد میکنه.
باید چکار کنم،؟؟؟

باید صبر کنید تا دارو اثر کند اگر هم تب کرد استامینوفن ردهید البته 37/1 تب نیست

🙏