ج.ج
عنوان :

درد شانه

متخصص ارتوپدی
سلام آقای دکتر حدودا شش ماه پیش در اثر افتادن روی شانه راستم درد شدیدی احساس کردم جواب ام ار ای تاندونیت تاندون و التهاب مفصل ترقوه رو نشان میداد دو بار تزریق شانه انجام دادم ولی هنوز درد داره الان 6 جلسه فیزیو تراپی و دو جلسه لیزر انجام دادم ولی هنوز هنگام بلند کردن اجسام و در بعضی حالا حرکت دست شانه ام درد میگیره
درد الانم بعد از شش ماه کنار گردن جلوی شانه بالای شانه پشت کتف و کنار بازو بعضی اوقات هم پشت بازو و ساعدم هم تیر میکشه صدای تق تق هم موقع ی تکان دادن شانه دارم همچنین درد الانم نصبت به ماه اول خیلی کم شده و موقع خواب دیگه درد ش زیاد نیست با تشکرفراوان.

سلام.
افتادن روی شانه در سن بالای 40 سال با احتمال بالای 50 درصد با آسیب تاندون های روتاتور کاف (چرخاننده شانه ) همراهی داره. شواهدی از این آسیب با اینکه در ام آر آی شما گزارش نشده برای من قابل مشاهده است.
درمان در مرحله اول فیزیوتراپی مکرر، ورزش های آبی و انجام فعالیت های روزانه و مصرف داروهای ضد التهاب جهت کاهش درد و التهاب هست. در صورت عدم بهبود بعد از 6 ماه ام آر آی مجدد و در صورت نیاز جراحی میباشد.
نکته ای که در دردهای طولانی و با شرح حال شما خیلی مهمه دردهای عصبی عضلانی هست. یعنی تحت فشار عصبی و استرس روزمره دردها بیشتر میشن. اگر این حالت وجود داره حتما سعی کنید فشارها رو کم کنید، از یه روانپزشک یا روانشناس کمک بگیرید و فشار کارتون رو اصلاح کنید. ورزش منظم رو فراموش نکنید. استخر رو اکیدا توصیه می کنم.
مصرف روزانه یه کپسول سلکسیب 100 و ویتامین b1 300 هم پماد روزماری یا دیکلوفناک موضعی برای کاهش درد هم براتون مفید خواهد بود.
موفق باشید.

سلام. 25 سال سن دارم و وزنم 85 کیلو و بیشترین دردی که احساس میکنم استخوان بالای شانه یا مفصل ترقوه ام است و بیشتر فقط تیر میکشه و دردم زیاد نیست همچنین در تمام نقاط شانه ام احساس گرفتگی دارم و عضلات اطراف شانه و بازوم خیلی ضعیف شده طوری که استخوان های شانه و کتفم معلوم شده و احساس میکنم استخوان کتفم شانه ای که اسیب دیده نسبت به شانه ی سالمم به دنده هایم نزدیک شده.

بسیار عالی. به هر حال نیاز دارید عضلات رو تقویت کنید. این شرایطی که میگید حتما نیاز به معاینه حضوری هم داره که البته من فرض رو بر این گذاشتم که معاینه مشکلی نداشته چون قبلا به همکاران مراجعه کردید. حتما از یکی از همکاران متخصص طب فیزیکی کمک بگیرید در این زمینه کمک زیادی می کنن. و اگر ضعف عضلانی پیشرونده دارید از همکاران نورولوژیست هم مشورت بگیرید.
موفق باشید.