ا.ن
عنوان :

جوش ها و لک های پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
من موهام خیلی نازک شده و قطرش کم شده و به شدت ریز دارهو شامپوم سینره هستش.برای دست و پاهام پوستم پوست مرغی شده و جوش های ریز دارم و لک دارم و زیربغل و کشاله های رانمم تیره شده.و روی بازوهامم همینطور جوش داره.و وقتی از ژیلت استفاده میکنم خیلی جوش میزنم که بعدش تریماسون میزنم بهتر میشه.برای صورتمم جاش جوش دارم.(من قرص ویتاگنوس برای کیست تخمدانم مصرف میکنم).
روی پاهام مثل مال بازوهامه .توی عکس بازوهام واضح تره

سلام علایمی که ذکر کردید شامل نازکی و ریزش موها،تیرگی زیر بغل و کشاله ران در اختلالات هورمونی و اضافه وزن دیده میشود که هم نیاز به درمان هورمونها دارد و هم ریزش مو . برای حالت پوست مرغی که ژنتیکی هست درمانهایی برای بهتر شدن هست ولی نمیشه کامل حذفش کرد. مشکلات شما نیاز به پیگیری طولانی مدت حضوری زیر نظر متخصص دارد