م.ش
عنوان :

کمک در مورد کودک آلرژیک با مشکل رفلاکس پنهان

متخصص بیماری های کودکان
سلام. کودک ما از بدو تولد دچار آلرژی به پروتئین گاوی بود و رفلاکس پنهان هم داشت، به مرور آلرژی تشدید شده و الان به محصولات گوسفندی و مغزی جات هم واکنش نشون میده.
از سه ماهگی در بیداری از شیر خوردن امتناع می کنه.

طولانی ترین زمان خوابش نیم ساعت هست. الان 5 ماهشه و مادر به غیر برنج و مرغ چیزی نمیخوره ولی بازم مشکل پا برجاست. دکترهای متفاوتی رفتیم و الان قرص نکسیوم و شربت موتیلیوم مصرف میکنه و نیجه بخش نبوده.

11 اسفند نزد شما نوبت گرفتم و خدمت میرسیم.

ممنون میشم راهکاری بدین تو این یک ماه کمتر اذیت بشیم.

شیر خشک اپتیمال پپتی هم خورد بهش نساخت.
می تونیم غذای کمکی شروع کنیم و اگر میتونیم غذای کمکی چی پیشنهاد میکنید؟

سلام امکان ندارد کودک به محصولاتی مانند محصولات گوسفندی. مغزها. محصولات گاوی و .... آلرژی داشته باشد و همزمان ریفلاکس و عدم پاسخ به درمان
درواقع این علائم مربوط به حساسیت کودک به شیر مادر است و این کودکان بتدریج نسبت به برخی نداد غذایی عدم تحمل و سو جذب نشان میدهند
شروع زودتر غذای کمکی و کاهش دفعات شیردهی از سینه در کنار درمان دارویی برای اسید معده و اسپاسم مری مانند نکسیوم و بکلوفن یا گاویسکون و بکلوفن و کنترل نفخ کودک با قطره لاکتاز هنگام استفاده از شیر مادر به کنترل نسبی علائم کمک میکند.

پوره ها و سرلاک های بدون شیر. سوپ ها و پوره کدو و هویج و سیب زمینی و .. به نیزان 3 تا 5 بار روزانه بحای شیر و با فاصله حداقل دو ساعت از شیردهی به کاهش علائم کودک کمک خواهد کرد .

1/8 قرص بکلوفن 10 میل برای شب و بعد از 5 روز صبح و غروب و 2 سی سی شربت گاویسکون ظهر و عصر و قطع قطره هایی مانند پدی لاکت و آدوکید و کولیک از و رعایت دمای زیست و نحوه خواباندن و شیردهی کودک توصیه میشود