س.ه
عنوان :

سلام و عرض ادب

متخصص بیماری های کودکان
سلام جناب دکتر.مادر بهراد هستم از مریضاتون و مزاحمایه همیشگیتون.بهراد بعضی وقتا از سردرد شکایت میکنه با توجه به اینکه عینک میزنه و چند روز پیش وقت چکاپ چشم داشت من سردردشو به دکتر چشمش گفتم ایشون گفتن به خاطر چشم نمیتونه باشه.امروز سردردش خیلی شدید بود و همراه با استفراغ بود در صورتیکه دیگه هیچ علایم دیگه ای نداشت مثل تب و لرز که بخوام بگم ویروس بوده.بلافاصله بعد از استفراغ هم بیحال شد و خوابید میخوام ببینم این سردرد میتونه از چی باشه ایا نیاز به چکاپ خاصی داره؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

سلام اگر سردرد با حالت تنوع با سرگیجه با استفراغ همراه شود یا از خواب بیدارش کند نیاز به گرافی یا سی تی اسکن دارد در غیر اینصورت ممکن است عصبی یا به خاطر تماشای زیاد تلویزیون یا موبایل و ...باشد

🙏