ر.ب
عنوان :

بیماری پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام
برادر من 23 دارد و به بیماری ویتیلگو دچار شده است ...وحدود 10 درصد از کل بدنش را درگیر کرده...با توجه به اینکه رنگ پوست خودش تیره اس..این لکه ها واقعا از نظر روحی مشکل ایجاد کرده
سوالم اینه ک ایا این بیماری درمان پذیر است یا خیر
چون اکثرا گفتن ک این بیماری خود ایمنی است و اگر راه درمانی باشد از طریق دارو های کورتنی می باشد

با سلام بیماری وتیلیگو یک بیماری خودایمنی است ولیکن درمانهای مختلفی از جمله داروها موضعی نور درمانی و حتی داروخوراکی برای ان وجود دارد درمان مناسب براساس معاینه و شرایط بیمار تعیین میشود
پیشنهاد میکنم نزد یکی از متخصصین کلینیک بهروز مراجعه حضوری داشته باشید

نمیتوان قول درمان صد در صد داد ولی قطعا میتوان به بیمار برای بهبود شرایط کمک کرد