ا.ر
عنوان :

لک صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام اقای دکتر . من یکی از بیماران شما هستم که قبلا چند بار حضوری ویزیت شدم برای درمان لک صورت . مراحل اول خوب بود و شما پماد ساختنی برای من تجویز کردید لک ها هم کمرنگ شد . یک مرحله هم کرم depiderm uriage و uniton 4 و قرص ترنسید دادید . اما لک ها برگشت . حدودا چند ماه پیش همینجا ازتون مجدد مشاوره خواستم و شما کرم hydroquinon feronia و dermal whitening jean را بهم دادید که هیچ تاثیری نداشته لطفا راهنمایی ام کنید . ممنون

سلام روز خوش
پس با این اوصاف لطفاً کرم ضد لکه اوناگرین صبح و عصر بزنید و کرم ضد لک بالای 45 سال سینره شب ها بزنید و چند جلسه مزوتراپی ضد لک انجام بدید