م.س
عنوان :

تأتو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام.خسته نباشید.من شنبه عصر 15 خرداد مچ دستم رو تأتو کردم..ولی بلافاصله پشیمون شدم...یک خانوم ارایشگر بهم گفتن چون تازه است چربش نکنم ..اخه وقتی چربش میکنی جوهر میچسبه به پوست//گفت چند روز خشک نگهش دارم بعد از اون روزی سه بار با لیف روش بکشم..گفت اینطوری طی ده روز خودش می ریزه...ولی چند نفر دیگه بهم گفتن که خیلی خطرناکه و عفونت میکنه...من از دیروز لیف میکشم رو تأتو رو..و اینکه سوزش داره..الان نمیدونم چیکار کنم...ب نظرتون همین روش رو ادامه بدم..یا نه از پماد استفاده کنم تا اینکه برم جای یه متخصص تا با لیزر برام پاکش کنه؟؟و اینکه باید چند وقت از تاتو بگذره تا بشه پاکش کرد...خواهش میکنم بهم جواب بدید....از لحاظ روحی خیلی داغونم

به نظر من ولش کن.و دو سه هفته دیگه لیزرش کن.

سلام..خیلی ممنون ازتون..یعنی اینکه من الان نه چربش کنم..نه لیف بکشم..همینجوری باشه تا دوسه هفته دیگه..درسته؟