ش.ط
عنوان :

استفاده از ال دی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر وقت بخیر من یه سوالی داشتم این ماه باید 20 ام حدودا پریود بشم اما چون دارم 28 ام میرم سفر نمیخوام زمان سفر پریود باشم
به نظرتون اگر تا 22 صبر کنم ببینم پریود میشم یا خیر بعد قرص ال دی مصرف کنم دیره؟
و اینکه چون با ورم ناشی از ال دی خیلی مشکل دارم میتونم سیپروترون کامپاند مصرف کنم از نظرتون تاثیری داره در جلوگیری از ورم یا خیر؟ ضرر خاصی نداره؟

سلام عزیزم اگر 22 ام شروع کنید ممکنه نتیجه نگیرید ... اگر سیکل منظم دارید با توجه به تاریخ سفرتون خیلی نیاز ب مصرف قرص نیست... احساس تورمی ک ذکر کردید با سیپروترون هم دیده میش

پیشنهاد شما چیه؟ شهر خودمون که رفتم بهم گفتن پروژسترون 5 میل رو تا سه روز 2 تا صبح 2 تا شب استفاده کنم و بعد پریود میشم اما نگفتن درجا بعد از قطع پریود میشم یا ممکنه مثلا 5 روز 3 روز طول بکشه
میشه نظرتون رو بفرمایید در این خصوص؟ ممنونم

4 الی 10 روز بعد قطع پروژسترون پریود میشید بستگی ب هر فرد داره...

ممنون شما به تظرتون من چیکار کنم که اون تایم پریود نباشم و قرصم عوارض ورمش کمتر باشه؟

قرص نورتیسترون 5 میلی گرم هم میتونید 4 روز قبل سفر مصرف کنید تا پریود نشید... البته این قرص خیلی موجود نیست..اگر این قرص پیدا نشد یکی از قرصهای خانواده ال دی مثل همون ال دی یا سیپروترون رو مصرف کنید ..عارضه تورم با اکثرشون وجود داره

ممنونم  قرص های ال دی رو از کی مصرف کنم بهتره؟ یاز و یاسمین هم همونقدر عوارض ورم رو دارند؟

ی روش دیگ ام اینک قرص دوفاستون 20 روزی یدونه از چند روز قبل سفر مصرف کنید ولی عارضه ورم اش زیاده

برای کاهش ورم همزمان فعالیت ورزشی داشته باشید ...یک هفته الی ده روز قبل سفر شروع کنید تا عارضه کمتر باشه و جلوی خونریزی رو هم بگیرید

🙏

علت تورم بخاطر جز پروژسترونی قرصه ک در تمام قرص های نامبرده پروژسترون وجود داره

خیلی ممنونم از پاسخدهیتون خانم دکتر