ا.ک
عنوان :

پوست

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام خانم دکتر خسته نباشید خانم دکتر من 26 سالمه قبلا اپیلاسیون میرفتم برای پاهام از پارسال دیگه نرفتم ولی از اون موقع موهای زیرپوستی عمقی ایجاد شده رو پاهام از زانو به پایین که اصلا در نمیاد نوکشون و با اینکه پنج جلسه ست لیزر میرم با دستگاه کندلا و گفتن راه حلش لیزره بازم هستن و تعدادشونم زیاده ممنون میشم راهنمایی کنید . ضمنا اسکراب هم جواب نمیده خیلی عمقی هستن.

سلام عزیزم. از محصول کراپیل نوروا استفاده کردید؟ یا کراتوزان سی اوریاژ؟

نه از هیچکدوم استفاده نکردم به هر کی گفتم گفتن با لیزر درست میشه
شما کدوم رو تایید میکنید؟

عزیزم با لیزر چون سر فولیکول مو در پوست به مرور بسته میشه این حالت بهتر میشه اما به شرطی که مویی به داخل برنگشته باشه. واسه همین من محصول کراپیل رو به شما توصیه میکنم تا موهای زیر پوستی و برگشته تخلیه بشه بعد شریف ببرید لیزر

پس یعنی ادامه لیزر رو نرم فعلا؟
و اینکه لطف میکنید مقدار مصرف و چند بار در روز یا هفته مصرف رو هم بگید ممنون میشم
🙏

ببینید چون یه حالت لایه برداری داره ممکنه پوستتون نازک و به لیزر حساس بشه ولی خب از طرفی بین جلساتتون نباید وقفه بیوفته، به همین دلیل بهتره با پزشک جایی که میرید لیزر مشورت کنید. روزانه استفاده کنید. رو خودش نوشته تعداد دفعات مصرف

🙏