ا.م
عنوان :

اسهال

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر خسته نباشید من چن روز پیش بهتون پیام دادم درمورد در گوش و غذای حضم نشده ی زیاد در مدفوع دخترم که گفتم دو دوره زیترومکس تجویز کردین گفتین تا سه دوره میتونم آنتی بیوتیک بدم و گفتین که روزی دو بار دو سی سی سفیکسیم 100 و برای مدفوعش هم مترانیدازول روزی دو بار 2 سی سی و راننوفلور روزی 5 قطره و قرص فولیک اسید یه روز در میون نصف قرص
من از وقتی دارو هارو شروع کردم دخترم اسهال شده که حالت چسبناک و بلغمی داره الان تقریبا سه روزه که اسهاله و روزی 5 یا 6 بار دفع خیلی شل داره قبلا روزی یک یا دوبار بود
سوالام اینه من این دارو هارو ادامه بدم یا خیر؟
اگر باید ادامه بدم هر کدام رو تا کی؟
درضمن 9 و 2 روزشه و شیر خشک آ ال 110 میخوره
چن روز هم هس اصلا به غذا و شیر میل نداره و غذا اصلا نمیخوره در حد یکی دو قاشق
اسپاسم مری و حساسیت به لاکتوز و پروتئین گاوی هم داره
درد گوش رو اشتباه تایپ کردم
قبلا هم معاینه کرده بودین که پشت گوشش مایع جمع شده بود
داروهای دیگه اش هم
باکلوفن 10 ظهر و شب 1هشتم
نکسیوم 20ظهر 1 دوم و شب 1 چهارم
آیروفیکس و بی ویتال و زینک پلاس و استی کپ هس
در ضمن دکتر برای جلوگیری از مبتلا شدن بچه به ویروس کرونا چه میشه کرد
برای درد و خارش لثه چطور؟
روز ی یک بار زادیتن دو سیسی هم از داروهای مصرفیش هس

سلام بله داروها را طبق دستور قبلی ادامه بدید

وبعد از سه هفته تست مدفوع بدهید اگر مجدد بلغم یا خون دفع میشد از کورتن خوراکی باید مجدد استفاده کنبد
کرولا واکسن و داروی اختصاصی ندارد و رعایت بهداشت و ضد عفونی دست ها باید انجام شود

برای درد لثه ماساژ و دندان گیر یخی و ژل کین بی بی روزی دوبار روی لثه ها بمالید