آ.ع
عنوان :

زایمان

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر شبتون بخیر من از بیماران خودتون هستم تا ماه چهارم بارداریم تحت نظر شما بودم ولی به دلیل جابجایی ادامه بارداری رو در شمال گذروندن الان هفته34بارداری هستم و از هفته بیستم به دلیل درد زیر شکم از امپول پرولوتون استفاده کردم هفته ای یک عدد.و همچنان درد دارم تمایل دارم که مجدد برای زایمان به خودتون مراجعه کنم خواستم بدونم نظر شما بر اینکه از هفته چندم برسم خدمتتون چیه؟!تماس گرفتم مطب موفق نشدم باهاتون صحبت کنم کمکم کنین ممنون میشم

تا 36 هفته استفاده کنید از 37 هفته بیایید ویزیتتان کنم از سه هفته قبل مطب وقت بگیرید و بگوئید باردار ماه آخر هستید

🙏
سلام خانم دکتر خوبین؟!خانم دکتر عزیز من برای هفتم اسفند مطب نوبت گرفتم برسم خدمتتون منتها بدنم خیلی میخاره در حدی که عصبیم میکنه کف دستا و پاهام پشتم خارشم خیلی شدید بدون دونه فقط قرمز میشه ورم میکنه از صدر استفاده کردم تاثیری نداشت دلیلش چی میتونه باشه؟!تا جایی هم که بتونم گرمی نمیخورم به نظرتون میشه از انتی هیستامین استفاده کنم یا ازمایشی انجام بدم ؟!
سلام خانم دکتر جهانفر شبتون بخیر .خانم دکتر من از دیروز که گفتین سیتریزین و خوردم اما متاسفانه هیچ تاثیری روم نداشت حتی الان صورتمم میخاره چیکار کنم خیلی کلافم کرده هفتم پیشتون نوبت دارم ازمایشی باید انجام بدم که دارم میام بیارم براتون جوابشو؟!

چیزهای خنک مثل خاک شیر و غرق کاسنی بخور روی پوست ماست کالامین دی و عرق شاطره بزن چربی و غذای چرب و سرخ کرده نخور اگرکرجی زودتر بیا ببینمت

ممنون کرجم سه شنبه میتونم بیام؟!

صبح دوشنبه کلینیک مهرم اگر بهترنشدی بیا

کاسنی رو از دیروز یه بطری خوردم ماستم همینطور اگ خوب نشدم میام دوشنبه نمیتونم بیام و لی سه شنبه میتونم ایراد نداره؟!خطرناک؟!
🙏
سلام خانم دکتر صبح بخیر من الان از بلند شدم برای رفتن به سرویس کیسه ابم انگاری سوراخ شده یه چیز داغ تقریبا زیاد ازم خارج شد چیکار کنم درد ندارم
پنجشنبه هم 37هفتم تموم میشه .

دستمال بگذار اگر دوباره خیس شد به بیمارستان مریم مراجعه کن آب کیسه آب معمولا داغ نیست

خانم دکتر کامل کیسه پاره شد
شما خودتون هستین؟!زایشگاهدمریم منظورتون؟!
هزینش چقدر میشه واسه زایمان
من تو کرجم الان میخواستم برم کمالی شما صلاح رو در چی میدونین؟!

بیمارستان مریم اگر بیمه تامین اجتماعی دارید حدود سه میلیون تا سه میلیون و هشتصد می شود اگر کمالی می خواهید بروید هم همین الان بروید