م.ش
عنوان :

کاهش وزن

متخصص بیماری های کودکان
سلام.پسرم دو سالش دیروز تموم شد.ریفلاکس و آلرژی به پروتئین گاوی داره.صبح 1/2 نکسیوم و 1/4 باکلوفن میخوره شب هم همینطور .به دستور پزشک نکسیوم صبح را کم کردیم از 3/8 شروع کردم.الان یک هفته هست که نکسیوم صبح را نمیخوره ولی در طول دو هفته 400 گرم وزن کم کرده به نظر شما مربوط به کاهش دارو و ریفلاکسه یا آلرژی؟با توجه به مطالبی که خودتون فرمودید در دو سالگی خوردن دارو برای ریفلاکس منطقی نیست .البته توی روز بی قراری و سکسکه و ترش کردن نمیبینیم ولی جلوی دهنش همش خیسه و بعضی شبها مثل آدمی که آدامس میجوه صدا از از دهنش میاد میتونه برای دندون باشه ؟؟لطفا راهنمایی کنید .به خدا دکتر این دو سال پیر شدم از بس این بچه مشکل داشت و شب بیداری کشیدم با وجود اینکه شاغلم و محل کار و زندگیم از هم دوره من کرج زندگی میکنم ممنون میشم بهم وقت بدید پسرم را بیارم خدمتتون.

سلام اگر علتین ریفلاکس همراه بی قراری شبها دارد نکسیوم شب را ادامه دهید ولی سایر داروها را قطع کنید مصرف بیمورد داروهای ریفلاکس خودش باعث کاهش وزن کودک میشود